pondělí 12. ledna 2015

STRÁŽNICE o víkendu 7x VÍTĚZNĚ

Tento víkend Strážnice zaznamenala rekordních 7 vítězství ve všech soutěžích. 

STRÁŽNICE – SOKOL BRNO 10:4

Hlavním utkáním byl boj o zachování nadějí na udržení A týmu ve 3. lize. Se Sokolem Brno se hrálo o 4 body. Očekávala se i velká návštěva a dobrá atmosféra. Brno v sestavě Poledňa, Galatík, Charitonov a Laicman přijelo taky v bojovném duchu. Domácí v sestavě Marek Jan, Marek Jaroslav, Morávek, Jamný nastoupili do čtyřher a obě zvládli s trochou štěstí 3:2. Po Výhře Jamného a Jardy Marka se šlo do vedení 4:0 a zdálo se, že to bude překvapivě jednoznačné utkání. Soupeř se ale vzchopil a korigoval na 3:4. Jenže plná hala a větší chuť po vítězství domácích znamenalo odskok na 7:3 a 9:4. Hrálo se znovu přes 3 h a po prvním vítězství Jamného nad Laicmanem v životě, ukončila domácí Jiskra zápas vítězně 10:4.
Asi 40 spokojených fanoušků bylo znovu 5. hráčem v zápase, protože jsou opravdu v naší soutěži bezkonkurenční. Ještě jednou díky.
Body domácích: 2 čtyřhry, Marek Jan 2 ze 3 , Marek Jaroslav 2/3, Morávek 2/3, Jamný 2/3.

STRÁŽNICE – BLANSKO 10:0 KONTUMAČNĚ.
Nedělní utkání dopadlo 10:0 kontumačně ve prospěch Jiskry z důvodu nemoci Blanska, které nepřijelo, takže v tomto dvojkole jsme 2x vyhráli a připsali si 4 důležité body v boji o záchranu, který bude asi mezi Strážnicí a Hodonínem, který tento víkend slaví rovněž 2 výhry s Lanžhotem a překvapivě i s lídrem soutěže Hustopečemi.
V obou případech dostali za Hodonínský tým 1. šanci kluci z divize a nezklamali. Oba po 2 bodech. v letošních premiérách ve 3. lize, což přineslo 2 výhry Hodonína 10:8.

Za 14 dní Strážnice zajíždí k derby do Hodonína a domácí tým tak bude mít určitě příjemné starosti s nominací.

Další kolo
so 24.1. 15:00 Mikulčice – Strážnice,
ne 25.1. 10:00 Hodonín – Strážnice

Další výsledky Jiskry.
Strážnice B – Lužice 10:3
Strážnice B – Rohatec 10:8
Strážnice C, D, E 3 výhry v okresních soutěžích

Žádné komentáře:

Okomentovat